WAGEN STEAMWASH

Wagens - Steamwash op locatie

Een grondige poetsbeurt van uw wagen – bij uw deur of op kantoor. 

Auto’s worden beschouwd als één van de grootste levensbehoeften. Elke eigenaar van een voertuig doet zijn best om zijn wagen in een mooie staat te houden. Hoe hard we het echter ook proberen, het interieur ondergaat vaak al snel typisch menselijk gedrag: morsen, stof en vuil stapelen zich op in de spleten, de lucht uit de ventilatie wordt zanderig en draagt een nare geur met zich mee. 

Heeft u er genoeg van om steeds diezelfde vlekken in uw interieur te zien en droomt u stiekem van de aankoop van een nieuwe wagen? Waarschijnlijk heeft uw wagen gewoon een grondige reiniging nodig. 

Een uitgebreide reiniging verrijkt niet alleen de levensduur van uw wagen, maar verlengt deze ook. Elk teamlid bij Alatan is voorzien van een grondige kennis over hoe om te gaan met schimmel, bacteriën en slechte geuren in de auto. Van de zetels tot de kofferbak tot de ventilatie – alles krijgt een grondige poetsbeurt! Alatan past de hoogste kwaliteit van voorbereidingen, poetsmiddelen en conditioners toe. Met behulp van professionele wastechnieken wordt het stof verwijderd en wordt uw geliefde wagen hersteld naar zijn eerste verschijning. 

Een tijdrovende klus als deze is voor mensen met een volle agenda quasi onmogelijk. Om uw tijd te besparen komen wij tot bij u. Het enige wat u hoeft te doen is ons bellen, een datum en tijdstip te kiezen voor de schoonmaak en een exact adres op te geven. 

Ja – zo eenvoudig is het!

Contacteer ons voor een vRijblijvende offerte